Здравей,
Казвам се Божидар Мацанов, а това е личният ми блог за успех.
Произхождам от малък град, от не богато семейство. Израстнах с неправилно мислене, и неправилно разбиране към живота. През годините виждах, че баща ми  ставаше все по-богат не само финансово, но и в мисленето си. Започнах да се уча от него какво той прави. Още преди да навърша 18 години, вече бях прочел заглавия като „Богат татко, беден татко“, „Мисли и забогатявай“, „Да прецакаш дявола“ и много други. Тогава мисленето ми започна да се обогатява и осъзнах, че мечтателите движат света напред. Не беше толкова трудно да се променя, колкото да разбера посланието зад всичко. Когато имаш пример до теб, който успява по-бързо от скоростта на светлината, не мисля, че има какво толкова да му се мисли дали това е правилната философия. Стартирах през октомври 2020 в индустрията Мрежов Маркетинг и само няколко месеца по-късно осъзнах, че това е най-добрия избор който съм избрал за бизнес начинание. Всеки месец започвам да получавам все по-голям доход, а съм едва на 18. Пробвах да развивам и други бизнеси, като те бяха неуспешни и твърде рисковани. Взимаха ти цялото внимание, време, енергия и усилия. Сравнявайки традиционното предприемачество и бизнеса, който имам в МЛМ, смело мога да твърдя че разликите са огромни. И тези разлики са в полза на мрежовия маркетинг.

Ще ти кажа няколко от разликите:

Друг бизнес който развивах бе с печат на тениски. Там главоболията са повече, отколкото тук. Клиента не си хареса тениската, логото което ми изпраща не може да се сложи, не си взимат поръчките, набутваме се с доставки. Трябва ежедневно да следиш конкуренцията какви модели пуска, за да можеш да бъдеш в час и ти също да ги направиш, пък ако си опитен може и по-добре да станат.

Сега внимателно!

Според теб, дали има такъв тип проблеми в мрежовия бизнес? КАТЕГОРИЧНО НЕ! – е моят отговор. Ще попиташ защо? Защото в мрежовия ми бизнес съм стартирал със няколко стотин лв, а не с няколко стотици хиляди. Защото в мрежовия бизнес изграждам отношения на взаимопомощ със всички от екипа ми. Защото в мрежовия бизнес не е нужно да имаш опит – има страхотна система за обучения от вече успелите лидери, които ИМАТ ИНТЕРЕС да те научат да станеш успешен и да печелиш! Тук мога да изброя доста разлики, но НАЙ-БЕЗЦЕННАТА е, че в традиционния бизнес участваш с огромна част от времето си. Всъщност ако искаш да развиеш бизнес от нулата, първите години трябва да си по 15-16-20 часа на ден в бизнеса, като не е гарантирано какъв доход ще ти донесе. Може и да си на нула. А в мрежовия маркетинг нещата стоят коренно различно – градиш бизнес, печелиш пари, и имаш свободно време колкото си пожелаеш! Това е наистина БЕЗЦЕННО!

Моята покана към теб:

Ела и стани МЛМ предприемач в екипа ми, за да успеем заедно в България! За по-добро бъдеще! За по-добър стандарт на живот! За по-качествен живот! В България!
Хареса ли ти тази информация? Сподели я: